Ботев поиска оставката на Сталев, фенове боядисали къщата му жълта (ВИДЕО)

Чичо Венци: Шефовете на Ботев са дали телефона ми на феновете, цяла нощ ме тормозеха

Шефовете на Ботев (Пловдив) имаха среднощна среща и излязоха с декларация, в която поискаха оставката на новия шеф на реферите Йордан Сталев, наказание за Станислав Ставров, както и още редица искания след скандалното съдийство снощи при загубата от Славия с 0:1 за Купата на България. Днес по обяд те отново се събират, за да бистрят действията си. Възможно е те да поискат преиграване на мача.

В същото време скандалният президент на Славия Венци Стефанов се направи на агънце по Нова телевизия и се жалва от поведението на бултрасите. Той обвини шефовете на Ботев, че са дали телефона му на феновете, които цяла нощ го тормозили. А къщата на шефа на реферите Йордан Сталев боядисали в жълто. Освен това Чичо Венци стигна дотам, че навремето Димитър Христолов давал последния залък от устата си, за да го има Ботев.

Ето декларациятана Ботев:

„Ръководството на ПФК „Ботев“ изразява своето дълбоко разочарование и отвращение от начина, по който бе опорочен полуфиналният сблъсък в турнира за Купата на България срещу отбора на „Славия“!

ПФК „Ботев“ иска оставката на новоназначения председател на Съдийската комисия Йордан Сталев!

ПФК „Ботев“ настоява арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава наряди като главен, асистент или четвърти съдия!

ПФК „Ботев“ настоява за публично оповестяване на доклада и мотивите за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдателя на днешния мач Валери Цветков!

ПФК „Ботев“ изразява своята подкрепа към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор, както и своите адмирации към адекватната реакция и позицията на „жълто-черната“ публика по отношение на съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. „Васил Левски“, ПФК „Ботев“ реши да не нагнетява напрежението преди двубоя, тъй като това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия Клуб.

За съжаление честната игра претърпя тежко поражение, а прозиращите наглост и безочие в някои коментари след мача говорят, че това поражение няма да бъде последното, а поредното…“

Подобни статии

Top