Ботев преговаря за нов договор с Неделев

Звездата: В България ще играя само за Ботев, ще си тръгна единствено при добра оферта от чужбина

Ръководството на Ботев (Пловдив) започна преговори за удължаването на договора на своята звезда Тодор Неделев. Халфът прави фантастичен сезон, като е с основна заслуга за класирането на „канарчетата“ за финала за Купата на България.

В последните дни се появиха информации, че халфът е договорен за преминаване в ЦСКА, ако не направи трансфер в чужбина. Турските медии твърдят, че националът е желан от Фенербахче и Коняспор.

„Започнахме разговори с Тодор Неделев за удължаване на договора му. И двете страни имаме желание това да се случи, така че очакваме новият контракт да стане факт скоро. Тошко неведнъж е казвал, че в България ще играе само за Ботев. Надяваме се той да остане дълго при нас, но разбира се, в случай на оферта от чужбина, която би го направила щастлив, ние ще се съобразим с неговото желание.

Ролята на Неделев за нашия клуб е много повече от представянето му на терена. В днешните комерсиални времена, Тошко е пример за лоялност и висок морал“, заяви изпълнителният директор на пловдивачани Иван Йотков пред sportal.bg.

„Наистина започнахме разговори с Ботев. Обичам този клуб! В България желая да играя футбол само с жълто-черната фланелка. Бих си тръгнал само при добра оферта от чужбина“, обяви Неделев.

Подобни статии

Top