Ботев с инициатива „Да напълним Колежа“

Чрез купуването на виртуален билет може да помогнете за събирането на необходимите 565 хиляди лева за изкупуването на дълга на клуба

Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с призив към поредната кампанията за спасението на нашия любим клуб. Инициираме Ви да напълним до краен предел любимото място за всеки Ботевист – ст. „Христо Ботев“ – Колежа.

Подкрепата към най-стария клуб у нас в момента е от изключително важно значение относно съществуването му и изкупуването на дълга към Рент Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, заедно да напълним Колежа и отново, макар и виртуално, да се докоснем до магията, която носи той.

Връщането към корените ни ще бъде сила, от която имаме нужда в момента.

„Да напълним Колежа“ е поредица от инициативите, организирани от кампания „ Да живее Ботев Пловдив“ с цел погасяване на дълга от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа“ и за пореден път да докажем на цялата футболна общественост, колко е важен за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири типа билети за стадион „Христо Ботев“:

– билет на стойност 19.12 лв. – „Верен фен“
– билет на стойност 50.00 лв. – Bultras Family
– билет на стойност 191.2 лв. – „Топ фен“
– билет на стойност 1912 лв. – „Корпоративен билет“ – притежателят на този билет получава тениска от официалния екип с персонализирано име и номер и автограф на футболистите от мъжкия отбор, както право на снимка с целия отбор. За целта, закупилият такъв тип билет трябва да се свърже с клуба на e-mail: pr@botevplovdiv.bg

Билетите са достъпни в цялата мрежа на Eventim – онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

СПАСИ КЛУБА СИ!

САМО БОТЕВ!

Подобни статии

Top