Ботев с първа тренировка в Анталия след ужасно пътуване

Първата контрола е в събота от 15:00 часа срещу сръбския  Радник (Сурдулица)

Футболистите на Ботев проведоха първа тренировка след пристигането си в Анталия, където до 4 февруари ще проведат втория етап от зимната си подготовка.

Днес следоебед „жълто-черните“ проведоха едночасово встъпително занимание преди серията от пет контролни срещи, които възпитаниците на Николай Киров ще изиграят на турска земя в следващите 10 дни.

Проверките на „канарчетата“ започват в събота срещу сръбския Радник (Сурдулица). Първият съперник на „жълто-черните“ се намираща на 9-о място в сръбската Супер лига. Спарингът е с начален час 15:00 българско време и ще се състои на втори терен на спортния комплекс „Топкапъ“ в Лара, Анталия.

След това пловдивчани ще премерят сили последователно със съставите на Пяст Гливице (29.01), Слован Либерец (31.01), Криля Советов (02.02) и Шахтьор Донецк (04.02).

В първата тренировка в Анталия участие взеха всички състезатели с изключение на Благовест Данчев. Причина за отсъствието на 17-годишния халф е повърхностна травма в петата.

Звездата Тодор Неделев и медицинският екип, които пътуваха директно по суша, пристигнаха доста по-навреме от основната група. Автобусът на „канарчетата“ бе забавен на границата, а след това имаше силен вятър на летището в Истанбул. Той утихна и в крайна сметка самолетът излетя благополучно.

Подобни статии

Top