Ботев се готви за мача с ЦСКА-София, Минев и Панов се възстановени

„Жълто-черните“ заминават на режим в столицата в петък вечер

Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировки след почивката, която футболистите получиха през уикенда. „Жълто-черните“ стартираха седмицата с две занимания в понеделник, а до двубоя срещу „ЦСКА- София“, който е в събота от 15:00 часа, „канарчетата“ ще се готвят по веднъж на ден.

Наравно със съотборниците си вече тренира Цветомир Панов, който през миналата седмица се подготвяше на облекчен режим. Десният бранител получи мускулна травма в последния шампионатен двубой срещу Славия и това стана причина да пропусне лагер-сбора на националния отбор за контролата на „трикольорите“ със Саудитска Арабия. С тима на пълни обороти се готви и Йордан Минев, който също страдаше от травма.

Очаква се днес към тима да се присъедини и Тодор Неделев, който игра при победата на България с 1:0 над Саудитска Арабия в снощната контрола в Лисабон.

Днес и в сряда „жълто-черните“ ще тренират на клубната база от 15:00 часа, а в четвъртък заниманието е с начален час 11:00. Отборът пътува за София след петъчната тренировка, която също започва в 15:00 часа.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top