Ботев се размина с Кайзер, договори защитник от Хартс

Сърцето ме дърпаше към Пловдив, но разумът ме накара да остана в Полша, нямаме конфликт с легендата Лилчо Арсов, заяви вратарят

„Канарчетата“ няма да си върнат вратаря Даниел Кайзер, който е предпочел да приеме оферта от страна на Арка (Гдиня).

„Със съпругата ми взехме решение да остана в Полша с оглед на сложната ситуация в света. Не отговаря на истината информацията, че между мен и Лилчо Арсов има конфликт. Лилчо е легенда на отбора. Сърцето ме дърпаше към Пловдив, но разумът ме остави в Полша. Феновете на Ботев (Пловдив) завинаги останаха в сърцето ми“, заяви Кайзер пред dsport.

Защитникът Клевид Дикамона пристига в Ботев в четвъртък. Всички условия са уточнени и след преминаване на медицински тестове ще подпише своя договор, съобщава plovdivnews.bg.

Ферарио Спасов ще прецени неговото състояние и дали ще може да дебютира в контролата с Етър в петък.

Дикамона идва от шотландския Хартс. Той е конгоански произход, но има френски паспорт и картотекирането му ще е по-лесно.

На 3 август се очаква и нападателят Диего Кардосо. За него обаче ще е нужен около месец за уреждане с права.

Три от новите попълнения на Ботев (Пловдив) вече могат да бъдат картотекирани, след като в клуба пристигнаха жълтите им карти – Мите Цикарски, Мишел Еспиноса и завърналият се от Порто Крис Добрев.

Очаква се и жълтата карта на бразилеца Маркиньос Педросо, който е с европейски паспорт и картотекирането му ще е бързо.

Така Ферарио Спасов ще може да разчита още за старта срещу Локомотив (Пловдив) на всичките привлечени до момента играчи.

Подобни статии

Top