Ботев се включва в кампанията "Нощ на ангелите" - DC news

Ботев се включва в кампанията „Нощ на ангелите“

„Жълто-черните“ футболисти ще излязат на терена на днешния мач със Спартак с фланелки в подкрепа на благотворителната инициатива

Ботев (Пловдив) ще се включи в благотворителната кампания „Нощ на ангелите“. „Жълто-черните“ футболисти ще излязат на терена на днешния мач със Спартак с фланелки в подкрепа на инициативата.

„Нощ на ангелите“ е инициатива, приканваща всеки човек да излезе извън уютния си дом и благодарение на своята съпричастност да подаде ръка на нуждаещите се.

„Нощ на ангелите“ е инициатива, която обединява Пловдив и пловдивчани в това да даряваме добрина. Събитието се провежда за трета поредна година на 17.09 (празникът „Вяра, Надежда и Любов“)

„Нощ на ангелите“ започна преди 3 години, когато нужда от помощ имаше нашият приятел и фен на Ботев (Пловдив) Ангел Краевски. Тогава клубът подкрепи кампанията, която за щастие се увенча с успешен край и Ангел вече е в Пловдив при своето семейство след проведена терапия в Германия.

Инициативата обединява хората и бизнеса, като на 17.09 над 80 ресторанта, търговски и други обекти ще дарят процент от своя оборот за каузата. Освен това, се организира благотворителен базар на Ядрото в кв. Капана, където освен артикули с бранда „Нощ на ангелите“ ще има прекрасни творци, уникални творби, ръчно изработени изделия подходящи за подаръче на любимите ви хора, детски творчески работилници.

Подобни статии

Top