Ботев сключи договор с Футболна бизнес академия

Така пловдивският клуб ще има достъп до най-добрите международни таланти на пазара на спортен бизнес

Ботев (Пловдив) и Футболната Бизнес Академия сключиха споразумение. Българският клуб и швейцарската образователна институция ще си сътрудничат.

Това партньорство ще даде на кандидатите за ФБА възможности да приложат своите знания на практика и да подкрепят клуба в различни отдели и бизнес операции в цялата организация.

За клуба договорът представлява така необходимото излагане на иновативни идеи и най-добри практики.

„Много се радваме да започнем това сътрудничество с ФБА. С това партньорство се уверяваме, че ПФК Ботев има директен достъп до най-добрите международни таланти на пазара на спортен бизнес, което да ни помогне в развитието и устойчивостта на клуба.“, заяви Даниел Серехидо – изпълнителен директор на Ботев (Пловдив).

„За мен е удоволствие да приветствам Ботев (Пловдив) като нов партньор на ФБА! Като най-стария клуб в България и под новото му ръководство, клубът започва нов амбициозен проект, който ние се радваме да подкрепим. Това партньорство ще улесни ценните възможности за обучение на клубове и кандидати за ФБА.“, заяви Кристиан Добрев – главен директор по партньорствата във ФБА.

Може да научите повече за дейностите на ФБА на следните канали:

Подобни статии

Top