Ботев сменя Бока Хуниорс за юбилейния мач на Левски

Аржентинците отмениха всичките си ангажименти в Европа заради Копа Либертадорес

Ботев (Пловдив) вероятно ще замени аржентинския гранд Бока Хуниорс като съперник на Левски в мача на 19 август по повод 75-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

Ръководст­вото на Левски ще намери изк­лючително трудно солиден съперник от чужбина за юбилейния мач за Гунди. Първо, защото има много малко време за търсене, второ – отборите вече са си направили програмата и трудно биха я нарушили.

Вероятно „сините“ в крайна сметка ще се прицелят в някой роден отбор, защото иначе цялото тържес­тво ще пропадне. Най-логично изглежда Левски се изправи срещу другия тим, в който е иг­рал Гунди – Ботев (Пловдив), пише „Меридиан мач“.

Билетите за мача, голяма част от които бяха продадени, достигат до 999 лева. На „Герена“ са били информирани, че Бока няма да идва и към днешна дата не са наясно какво да правят с юбилейния мач за Гунди.

Клубът е отменил и участието си в турнира „Жуан Гампер“ в Барселона. Аржентинците няма да пътуват за Европа, защото трябва да се подготвят за участието си в Копа Либертадорес.

Малко по-късно в медийното пространство като варианти се появиха и имената на италианските грандове Милан и Ювентус.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top