Ботев стартира кампания „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“

Всяко регистрирано бебе до следващия рожден ден на „канарчетата“ ще получи специални подаръци

Ботев (Пловдив) стартира уникална кампания, посветена на предстоящия 110-годишен юбилей на клуба. „Жълто-черните“ избраха за начало на кампания датата, на която е основан най-старият футболен клуб в България.

Кампанията е под надслов „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“ и е насочена към малките ботевисти, които ще се появят на бял свят през 2021 година. Участие в иницативата могат да вземат всички българчета, които се родят след 12.03.2021 г.

Първите 110 малки „канарчета“ ще получат специални подаръци от най-стария футболен клуб – клубна членска карта с персонализирано име и номер, както и уникален комплект за новородени, изготвен от нашите партньори Вис Виталис.

Всяко следващо бебе над 110 брой също ще получи клубна членска с персонализирано име и номер. Притежателите на членската карта ще получат 5% отстъпка в рамките на кампанията, която ще продължи до 12.03.2022 г.

Кампанията ще бъде разпространена и сред повечето водещи болници в град Пловдив.

За участие в кампанията трябва да попълните контактната форма на специално изработения за целта сайт – https://botevplovdiv.bg/110babies.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial)

Подобни статии

Top