Ботев в пълен състав преди дербито с Левски

Без Колежа просто съществуваме, той ще промени цялото ни лице, заяви Николай Киров

Отборът на Ботев влезе в лагерен режим преди домакинския си мач срещу Левски от 28-ия кръг в първенството. Двубоят е утре (6 април) от 14:30 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

В четвъртък следобед „жълто-черните“ проведоха последното си занимание преди срещата, като в него се включиха всички футболисти. В състава няма контузени и наказани играчи и Николай Киров може да разчита на всички свои състезатели.

Наставникът на „канарчетата“ събра на режим в клубната база целия отбор, като 18-те за двубоя ще бъдат определени в часовете преди първия съдийски сигнал.

„И ние имахме тежък мач, съперникът също е в тежка серия. Те са доста качествен състав и имат по двама равностойни футболисти на всеки пост, затова и очаквам изключитерлно тежък двубой.

Що се отнася до бъдещето на ст. „Христо Ботев“, мога само да кажа, че той означава почти всичко за нас. Вижда се, че работейки само на базата, я няма еуфорията от един модерен стадион, просто съществуваме. Дай Боже, с постояването на това съоържение, с чиито планове аз съм запознат, ще се промени изцяло лицето на клуба, а да не говорим вече и какво ще представляват бъдещите мачове“, заяви Николай Киров пред Радио Пловдив.

Подобни статии

Top