Ботев взима Антон Карачанаков за 2,5 години

Крилото идва със свободен трансфер от Панахайки за двойно по-малка заплата, отколкото при гърците

Трансферът на Антон Карачанаков в Ботев (Пловдив) може вече да се счита за сигурен. Самият играч вече потвърди, че днес ще пристигне под тепетата, за да подпише договор за две години и половина. Крилото, което у нас изнесе доста силни мачове с екипите на Пирин (Благоевград), ЦСКА-София, Славия и Берое, разтрогна с гръцкия Панахайки и ще се присъедини към „жълто-черните“ като свободен агент. Той дори е склонил да намали заплатата си наполовина, за да играе в отбора на Белия. В Гърция Антон е прибирал по 7000 евро на месец.

Вчера той е имал да разреши някои проблеми около напускането на апартамента, в който е живял в южната ни съседка, след което тръгна към България. Футболистът е в добра форма, след като до последно играеше за бившия си тим и наскоро взе участие в успешния двубой за Купата на Гърция срещу лидера в първенството ПАОК.

Карачанаков е третото ново попълнение на Ботев през тази зима. Досега Белия подсили състава си с аматьорския национал Запро Динев от Беласица и с разтрогналия с Черно море Атанас Зехиров.

Подобни статии

Top