Ботев заплаши със съд бившия си изпълнителен директор - DC news

Ботев заплаши със съд бившия си изпълнителен директор

Испанецът Даниел Серехидо определи управата на „жълто-черния“ клуб като „банда аматьори“ и не спира да ги критикува

Ботев (Пловдив) излезе с официална позиция по повод изявленията на бившия изпълнителен директор на клуба Даниел Серехидо. Испанецът, който напусна „канарчетата“ през месец октомври миналата година, използва социалните мрежи, за да коментира актуални събития около пловдивския клуб. Ръководството на „жълто-черните“ обяви, че повече няма да отговаря на неговите изказвания и е готово да потърси защита на своите интереси по съдебен ред.

„Във връзка със зачестилите медийни изяви на бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев – Даниел Серехидо, изказваме дълбокото си разочарование от неговото непрофесионално поведение, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното ръководство и да напомни за личността на г-н Серехидо. Категоричното не приемаме този начин на поведение и комуникация.

От октомври 2021 година г-н Серехидо не е част от ръководството на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации. Нито едно от изявленията на г-н Серехидо не почива на обективни факти, а е плод единствено на неговото въображение.

ПФК Ботев не желае да влиза в медиен диалог с г-н Серехидо и в бъдеще няма да коментира негови изказвания, касаещи клуба. За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред“, се казва в изявлението на „жълто-черните“, публикувано на официалния сайт на клуба.

Подобни статии

Top