Ботев започна подготовка за гостуването си на ЦСКА

В тренировката взеха участие и осем от юношите на „жълто-черните“

Отборът на Ботев (Пловдив) стартира подготовката си за последния шампионатен мач за 2018-а година. В него „канарчетата“ се изправят срещу ЦСКА-София, като сблъсъкът е в неделя от 17:30 часа на стадион „Българска армия“ в столицата.

Днешното занимание пропуснаха Радослав Терзиев и Димитър Пиргов, като и двамата футболисти няма да играят срещу „армейците“. Терзиев е със скъсани влакна в аддуктора, докато наказаният Пиргов има и вирусно заболяване, заради което проведе тренировка във фитнеса.

Серкан Юсеин тренира на облекчен режим заради болки в бедрото, но лекарският щаб на „канарчетата“ ще се опита да възстанови халфа за гостуването на „Армията“. Всички останали футболисти тренираха на пълни обороти на един от естествените терени на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Участие в заниманието взеха и осмина юноши от школата на Клуба. Това са родените през 2000 година Димитър Аврамов и Васил Пунарджиев, с година по-малките Димитър Балинов, Кристиан Добрев, Иван Василев и Благовест Данчев, както и юношите от набор 2002 Станислав Шопов и Станислав Работов.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top