Бойко Борисов идва за рестарта на стадион „Христо Ботев“

„Канарчетата“ се надяват най-после да се завърнат у дома

В сряда официално да бъде подновено строителството на стадион „Христо Ботев“. За церемонията е поканен премиерът Бойко Борисов, който лично се е ангажирал с довършването на модерния стадион. Поканата към него е отправена от собственика на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов, съобщи Радио Пловдив.

Очаква се да присъстват кметът Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров, легенди на „канарчетата“, както и футболистите от ДЮШ на клуба.

Ръководството на Ботев (Пловдив) вече ангажира денонощна охрана на стадиона, където от няколко дни кипи усилен труд. Вече са осигурени два крана и строителните дейности съвсем скоро ще започнат отново.

От клуба официално потвърдиха събитието, което ще започне в 12:00 часа в пространството пред Северната трибуна на стадиона откъм улица „Богомил“, както и идването на премиера на България.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Уважаеми ботевисти, Дългоочакваният от всички нас момент, касаещ възобновяването на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“, настъпи! Ръководството на ПФК „Ботев“ кани всички привърженици на клуба на официалната церемония, с която ще бъде даден старт на работата по спортното съоръжение. Същата ще се проведе на 28.08 (сряда) от 12:00 часа в пространството пред Северната трибуна на стадиона откъм улица „Богомил“. На събитието ще присъстват министър-председателят  Бойко Борисов, областният управител Здравко Димитров и кметът на град Пловдив Иван Тотев. Церемонията ще бъде излъчена на живо в официалния инстаграм на ПФК „Ботев“. #botevplovdiv #колежа

Публикация, споделена от Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) на

Подобни статии

Top