Бойко: Насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш! (ВИДЕО)

Борисов да прехвърли акциите на Левски на Наско Сираков, призова от Дубай Георги Попов

„Дядо ми казваше – насила можеш да дадеш, но насила не можеш да вземеш. Акциите не са на мое име. Ако така казва закона, то е направено умишлено, за да не стане. Да търсят тези, които подписсват някакви документи, без да уведомяват никого“, заяви Бойко Борисов, като за първи път коментира ситуацията, в която Васил Божков и Георги Попов поставиха него и всички привърженици на Левски.

„Извинявайте, вие утре така може да ми прехвърлите и вашата къща с децата“, заяви още премиерът.

Една от най-големите легенди на Левски Наско Сираков е изразил желание да получи 86,6% от акциите на клуба, които са притежание на Георги Попов, това разкри укриващият се в Дубай собственик на 26-кратните шампиони.

„Проведох личен разговор по телефона с г-н Наско Сираков, който изяви желание в общата ни цел за спасение на клуба, да поеме акциите от господин Борисов. И със съдействието на Павел Колев да продължат в борбата за спасяване на любимия ни клуб“, заяви Попов пред bTV.

Както е известно, голмайстор №1 в историята на 106-годишния клуб, в компанията на три поколения ветерани и легенди, пратиха писмо до Попов и Божков, с молба да им върнат клуба.

Подобни статии

Top