Бойко Борисов обеща на Левски реклама от тотото и козирка на стадиона (ВИДЕО)

Премиерът бе на инспекция на ст. „Панайот Волов“ в Шумен, говори още за нелегалната миграция и протеста на медицинските сестри

Премиерът Бойко Борисов разкри, че държавата може да помогне и на Левски.

Той добави, че държавният тотализатор може да спонсорира „сините“ в срок от 6 месеца до година. Борисов, който бе на инспекция на стадион „Панайот Волов“ в Шумен, говори и за козирката на стадион „Георги Аспарухов“.

„Всичко е работа на ръководството, на фенклуба. Аз съм им казал в разговор. Един бизнесмен не мога да накарам на сила да стане спонсор на някого. Левски е такъв отбор, че за 6 месеца, за година, както помагаме навсякъде, може поне (да помогнем) с тотото за реклама. То се видя, че имат огромна фенска маса и това няма да е подарък.

Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един момент да им помогнем, ако искат. Ако могат да се оправят сами, още по-добре.

Както правим на други стадиони и на тях ще им помогнем, за да не им се смеят, че са без козирка“, заяви Борисов.

Премиерът говори още и по актуалните теми за нелегалната миграция и протестът на медицинските сестри, които се бяха барикадирали в бившия Партиен дом.

„България е пример за справяне с нелегалната миграция. Още преди години взехме нужните мерки, изградихме съоръжения по границата и поддържахме натиска нулев. Споразумението ЕС –Турция важи с пълна сила. Важното е, че българите спят спокойно, защото хората помнят какво беше в Харманли, Овча купел, в центъра на София. Дано този проблем в региона се реши скоро, защото всеки един конфликт вреди на туризма и инвестициите.

По темата с протеста на медицинските сестри подчертах, че многократно съм показвал уважението си към тях. Изпълнили сме голяма част от обещанията си, работим със синдикатите и скоро предстои да предложим пакет от мерки“.

Подобни статии

Top