Братоубиецът пратил флашка с видео на дъщеря си, ето защо

пушка

Илия Йорданов, който застреля брат си и след това се самоуби, планирал прецизно убийството

62-годишният Илия Йорданов, който преди два дни брутално разстреля собствения си брат в апартамент в центъра на Пловдив, е планирал прецизно убийството. От свои източници БЛИЦ научи, че дъщерята на убиеца Десислава Д. е получила пратка по куриер от баща си, с когото не поддържала връзка и не била виждала 30 години. Илия й бил звънял преди няколко месеца, като настоявал да се видят, но жената отказала, предава БЛИЦ.

В пратката имало портфейл с флашка, ключ за автомобил и кабел. Във видеофайла бащата казва, че завещава колата на дъщеря си и й поръчва да си търси дела си от апартамента.

Снощи дъщерята се е появила в Пловдив, където е била разпитана от полицията.

Прокуратурата подхвана братоубийството в Пловдив

Припомняме, че на 2 декември, след дългогодишен спор за имот, Ирия Йорданов застреля по-малкия си брат Петко. Убийството бе извършено с незаконна пушка.

Двамата братя години наред се карали за апартамента, в който е станало убийството. Единият искал да го продаде и да вземе полагащото му се наследство, но по-малкият брат, който живеел там, не желаел да продаде семейният имот.  Той, според запознати, струва около 60 хиляди евро.

Петко е застрелял брат си, докато тежко болната им от деменция майка лежала в другата стая. След това се е самоубил.  Труповете открила съпругата на по-малкия брат.

Подобни статии

Top