Браво! Йосиф Миладинов се извини за думите си!

Националите по плуване Йосиф Миладинов, Калоян Лефтеров и Антъни Иванов се обединиха в търсене на истината за допинг скандала

Един от тримата български плувци с олимпийски „А“ нормативи за Токио – пловдивчанинът Йосиф Миладинов, се извини публично на всички за неприятните коментари, които си размениха с Антъни Иванов във “Фейсбук”. Той публикува своето обръщение в специализираната група “Плуване и водна топка”, където преди това плувните национали си разменяха остри реплики.

“Добър вечер.

Искам да се извиня на всички за днес, че имаше такива недомислени коментари, както и моя…Сега е моментът, когато трябва да покажем ,че сме отбор ,защото има хора ,които искат да ни скарат и да ни развалят отношенията. И аз както всеки един от вас искам да излезе истината на яве и да се разбере защо момчетата са положителни, но не искам да обвинявам и да съдя когото и да е без да има доказателства. Момчета бъдете силни!

Лека вечер”, написа Миладинов в извинението си до плувната общественост.

Другият плувец с „А“ норматив за Игрите Калоян Левтеров добави: “Напълно си прав, не трябва да оставяме някои да се опитват да вкарат допълнително напрежение. Надявам се рано или късно истината да излезе наяве. Всички от плувната общност трябва да сме единни, а не да се караме и разделяме! Дано всички го разберат, че не искаме да се караме а да стигнем до истината!”

До острите думи между тримата национални се стигна заради разногласието във връзка с трите положителни допинг проби за станозолол на Здравко Баблаков, Светлозар Николов и Благой Панайотов. Антъни Иванов защити уличените състезатели и без да назовава конкретни имена, написа, че някои се “крият” на “Дианабад”. Очевидно припознали се в тези негови думи, Миладинов и Левтеров му отговориха, като Миладинов използва и думата “смешник” по адрес на Иванов, последваха още по-грозни коментари./Gong.bg

Подобни статии

Top