Бременна жена изчезна, мъжът ú е намерен обесен

Българка изчезна на остров Крит, мъжът ú е намерен обесен

37-годишна българка е изчезнала на гръцкия остров Крит, съобщава Нова телевизия. Гръцките власти вече провеждат издирвателна операция, в която са се включили много хора, но до момента няма следа от жената.

Десислава Илиева живее от близо 12 години в град Ретимно на о. Крит, а от близо седем години имала връзка с гръцки гражданин и била бременна от него в четвъртия месец.

По информация на приятелки на българката мъжът, с когото Десислава имала връзка не искал детето, което сънародничката ни носела. Последната среща на българката била именно с бащата на бебето, срещнали се в таверна, за да поговорят. След това следите ú се губят.

Приятелките на изчезналата жена звъняли и на въпросния грък, за да я търсят, но той им казал, че тя внезапно заминала за Германия, но тя няма никакви близки там. Започват разпити и издирване.

Четири дни след изчезването на Десислава Илиева 45-годишният мъж, баща на детето ú, е намерен обесен. Предполага се, че гъркът може да е убил Десислава и след това да се е самоубил.

Подобни статии

Top