Бригада Пловдив: Шайка пияни чичковци отново не пуснаха Димитър Илиев в игра!

Пейката на националния тим търка „Футболист на годината“ и „Футболист на футболистите“, който след дни ще играе срещу английския Тотнъм

Фенската групировка на Локомотив (Пловдив) – Бригада Пловдив, изригна срещу факта, че капитанът на „черно-белите“ и Футболист на годината Димитър Илиев остана цял мач на резервната скамейка при равенството 1:1 срещу Ейре в Лигата на нациите.

Ето цялото обръщение на Бригада Пловдив без редакторска намеса:

Срам ни е, че вие некадърници, вече близо 20 години доказвате, че нямате потенциала, за да направите така, че българският футбол да направи крачка напред. Срам ни е, че ни представяте в чужбина, шайка пияни чичковци, които трудно стават преди 12 часа, защото цяла вечер са пускали Преслава… Срам ни е, че хората в чужбина ви гледат със съжаление, защото лъхате на неграмотност, некомпетентност и на алкохол. Вашият послушко, който сте назначили за треньор, отново не заложи на Димитър Илиев сред титулярите, както се правеше преди време и с Мартин Камбуров.

Димитър Илиев, който е избран за “Футболист на футболистите” преди месец, а след 2 седмици ще играе срещу Тотнъм. Вие, които сте тотални безхаберници, докарахте българския футбол до нечувани низини, в момента е сравняван с националните отбори на Малта и Естония (нищо лично към отборите на двете страни).

Печелите фенската награда: “Некадърници на некадърниците”, честито!

Срам ни е, че вие некадърници, вече близо 20 години доказвате, че нямате потенциала, за да направите така, че…

Публикувахте от Бригада Пловдив в Четвъртък, 3 септември 2020 г.

 

Подобни статии

Top