Бруно Акрапович: Чака ни сериозно изпитание!

Трябва да затвърдим второто си място и да докажем, че то не е случайно, категоричен е наставникът на пловдивското Локо

„Лудогорец разполага с много силен отбор и не случайно е на върха в класирането. Имат страхотни играчи, равностойни футболисти за два състава“, заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович преди днешния сблъсък с Лудогорец.

„На всяка позиция имат поне по двама класни изпълнители. Ако Анисе не е готов – имат Горалски и Дяков. Ако Моци не е готов – имат Терзиев, Форстър и Григоре. Ако Пламен Илиев не е във форма, имат Ренан и Браун… Така е на всеки пост.

Чака ни сериозно изпитание. Имат много опит и качество и са играли куп сериозни срещи. Ние обаче ще се опитаме да направим всичко възможно да им нанесем първа загуба. Надявам се след мача в графата им за поражения да стои 1“, сподели босненският специалист пред „Тема спорт“.

Относно двубоя преди година, в който Локо победи Лудогорец с 1:0 в Разград, той каза:

„Ситуацията е различна сега. Преди година ние бяхме в криза и успехът ни помогна много да излезем от нея. Сега обаче среща ще си дадат първият и вторият, а това винаги е дерби. Очакванията са големи, но ние трябва да докажем, че заслужено сме в челото. Искаме да покажем, че можем да продължаваме така, да затвърдим втората позиция. Надявам се съдийството да е точно и то трябва да е такова и да не е фактор“, категоричен бе Бруно Акрапович.

Подобни статии

Top