Бруно Акрапович даде ЦСКА на ФИФА!

Босненският специалист иска 100 хиляди евро обезщетение за преждевременното си освобождаване

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело срещу клуба във ФИФА за неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождаване от поста през пролетта. По информация на „Мач Телеграф“ става дума за сума от порядъка на 100 000 евро.

Специалистът, който в момента работи в северномакедонския Шкендия (Тетово), се надяваше, че от ръководството ще удържат на думата си и ще му платят парите, за които са разписали и съответните документи.

След като е изчакал два месеца след изтичането на фиксирания в споразумението срок, Акрапович се е обърнал към ФИФА с искане да се намеси и да задължи ЦСКА да преведе сумата.

„Аз съм спокоен, че ще си взема парите, защото имам необходимите документи, удостоверяващи, че те ми се полагат. Не е в това въпросът. Разочарован съм обаче от некоректността от страна на хората в ЦСКА. Очаквах, че думата на тези хора значи нещо. За мен мъжката дума винаги е значела повече и от договор. Все пак аз работих коректно за тях и помогнах на клуба да си осигури добър приход. Наел съм адвокат от Хърватия, който ме представлява. Не отива на клуб като ЦСКА такова нещо“, заяви пред „Мач Телеграф“ Акрапович.

Подобни статии

Top