Бруно Акрапович: Искам да върна публиката на стадиона! (ВИДЕО)

Новият старши треньор на Локомотив (Пловдив) проведе първа тренировка

Новият старши треньор на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович проведе днес първа тренировка начело на „черно-белите“. Наставникът изведе своите възпитаници в 9:00 часа и проведе своята тренировка на помощния терен на „Лаута“. След победата над Етър и 2:0 „смърфовете“ проведоха лека тренировка. В събота Локомотив гостува на Левски в София. Срещата на стадион „Виваком арена Георги Аспарухов“ е от 17:30 часа.

Веднага след тренировката наставникът застана пред медиите. Договорът му с клуба е за 2 години, а единствената му цел засега е да върне публиката на трибуните. Акрапович заяви, че от Хърватия ще пристигне неговият помощник Желимир Такич. Астаналите от екипа на Войн Войнов засега остават и в неговия щаб.

‘Локомотив е един от най-големите клубове в България. Срещнах се с президента г-н Крушарски и не ми трябваше много за да дам съгласието си да поема Локомотив.

Зависи от противника какъв стил ще практикуваме. Трябва да бъдем бързи и експлозивни.  Ще залагам на тактиката и ранните тренировки. Надявам се да върнем публиката с играта си на терена. За мен Локомотив е голямо име. Трябва да функционираме заедно.

Ще направим такава тактика и формация, за да може футболистите да се чувстват добре. Поемам отговорност за представянето на отбора. Поемам го и с добър точков актив. Ще се опитаме да се класираме и за Европа“, каза новият наставник на днешната си пресконференция.

Снимки: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top