Бруно Акрапович изведе 30 футболисти на първа тренировка

Локо започна подготовка с двама нови и четирима на проби, Милош Петрович и Умарбаев пристигат по-късно

Локомотив (Пловдив) стартира зимната си подготовка с двама нови футболисти и четирима на проби. Под ръководството на старши треньора Бруно Акрапович в първото занимание участваха 30 играчи. Новите попълнения са подписалите договори – вратарят Стамен Бояджиев и нападателят и Момчил Цветанов. На проби са Петър Ботица, Расим Сюлейман, Ивайло Маринов и Петър Лозански.

„Започнахме днес подготовка, всички играчи са здрави. Само Вилим Посинкович претърпя операция и започва с индивидуални тренировки. Още от сутринта започнахме с тестове. Ще има играчи на проби и българи и чужденци, днес започват четирима, които ще са на проби. Чакаме и игралият в Италия Николай Тодоров, който също ще бъде на проби. Ако юношите покажат качество ще получават шансове за изява. Аз винаги викам най-добрите от тях да тренират с мъжете. На този етап няма да има играч, с който ще подпишем, само такива на проби. Мартин Райков и Парвиз Умарбаев остават, спекулации са, че ще бъдат освободени. Искаме да играем добър футбол и ако можем да влезем в шестицата. Не беше лесен първият полусезон. Всеки футболист, който иска да дойде в Локомотив трябва да го гледам, да видя неговите качества и тогава ще бъде привлечен. Говорили сме няколко пъти с президента Христо Крушарски, той ми каза, че ми има доверие на всичко, което правя“, заяви старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович.

Групата на Локомотив (Пловдив) на първата тренировка: Илко Пиргов, Павлин Етимов, Мартин Луков, Стамен Бояджиев, Димитър Везалов, Стивън Езе, Мустафа Абдулахи, Николай Георгиев, Асен Георгиев, Лукас Масоеро, Йосип Томашевич, Петър Главчев, Игор Банович, Янко Ангелов, Симеон Райков, Елитон Жуниор, Уирис Густаво, Филип Колев, Октай Юсеин (юноша), Момчил Цветанов, Абфелхаким Буна, Вилим Посинкович, Бирсент Карагарен, Анте Аралица, Димитър Илиев, Ален Ожболт, Ивайло Маринов, Расим Сюлейман, Петър Ботица и Петър Лозански.

Милош Петрович и Парвизджон Умарбаев ще се присъeдинят към отбора по-късно.

Подобни статии

Top