Бруно Акрапович се прибира в Пловдив утре

Давид Малембана и Милош Петрович също организират прибирането си на „Лаута“

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович вече организира завръщането си в България и се очаква утре да кацне в София с полет от Франкфурт. Специалистът, извел „черно-белите“ до исторически първи триумф за Купата на България, прекара повечето време от извънредното положение със семейството си в Аугсбург. Оттам той ще пътува с влак до Франкфурт, откъдето е полетът му за България.

Босненецът ще се изолира за задължителната карантина от 14 дни и след това ще е готов да започне тренировките на отбора в момента, в който те бъдат разрешени от правителството.

Към България вече тръгва и бранителят Давид Малембана, който също бе получил разрешение да се прибере в Германия. Той ще лети с полет от Берлин, където живее.

Третият чужденец, който чакат да се завърне в Пловдив, е Милош Петрович. Той ще пътува с кола от Белград, съобщава „Меридиан мач“. Универсалният играч лекуваше контузия, заради която пропусна зимната подготовка. Очаква се сърбинът да получи скоро предложение за удължаване на договора.

Подобни статии

Top