Бруно Акрапович взима втори аржентинец (ВИДЕО)

24-годишният Николас Канавесио ще бъде четвъртото ново попълнение в Локомотив (Пловдив)

Още един аржентинец ще започне подготовка с Локомотив (Пловдив). Още през зимата бе уреден Лукас Масоеро, а освен него на „Лаута“ ще пристигне и Николас Канавесио, съобщава plovdivderby.com. 24-годишният юноша на Атлетико Рафаела може да бъде считан за четвъртото ново попълнение в състава на Бруно Акрапович, след като вече бяха привлечени Георги Кременлиев и Бирсент Карагарен.

Снажният бранител може да играе като централен защитник и като десен бек. Той има италиански паспорт и също като сънародника си Масоеро, няма да заеме квота на чужденец извън ЕС. Николас има записани два мача в елита на аржентинския футбол, става ясно от визитката му. Той е бил харесан от помощника на Бруно Акрапович по време на посещението му в Аржентина преди два месеца.

В Локомотив има още двама аржентинци, но те са юноши и тепърва  се подготвят за големия футбол.

За първата тренировка на „Лаута“ се очакват да пристигнат още футболисти, които са селектирани от Бруно Акрапович. По всяка вероятност част от тях директно ще подпишат с „черно-белите“, а други ще трябва да изкарат проби. Акрапович вече показа, че дори да е запознат добре с качествата на играчите, държи да види на живо тяхното функционално състояние.

Снимка: eltribuno.com

Подобни статии

Top