Булка се отказа от цветя заради „Локомат за България”

С 2000 лв. младото семейство подкрепя каузата на д-р Анелия Хохваратер от Виена

Галя и Владо от Бургас застанаха  зад каузата “Локомат за България”. Младоженците подкрепиха дарителската кампания на д-р Анелия Хохвартер от Виена като дариха 2000 лв.

Парите са събрани от гостите на сватбата , които вместо да подарят цветя на красивата булка,  събраха средства и ги внесоха по сметката на „Локомат за България”.

Те са  впечатлени от безкористността на кампанията и желанието на д-р Хохвартер с медицинския уред да помогне на толкова много хора.

Сватбата беше в края на август тази година.

С този благороден жест младоженците изразиха съчувствие и загриженост към съдбата на хилядите нуждаещи се в България от рехабилитация с медицинския робот .

Защото те и техните близки и приятели, макар че са здрави, знаят, че човек не може да е истински щастлив, ако има край тях хора, които страдат и имат нужда от помощ и подкрепа.

Д-р Анелия Хохвартер бе трогната от жеста на Галя и Владо, които не познава лично, но ги поздрави с прочувствени думи: „Когато един съвместен път започне с такава раздаваща се емоция, вратата е отворена и е направено място за много съвместно щастие!Надявам се,  че и други ще последват примера ви!

Подобни статии

Top