Бултрас: Мутри са заплашвали футболистите на Ботев!

Феновете притеснени, че ще гледат днес театрална постановка с главен герой съдията Ставров и режисьор на комедията Венци Стефанов

Привържениците на Ботев (Пловдив) алармираха, че на реванша със Славия на националния стадион „Васил Левски“ очакват любимците им да бъдат ощетени от съдията Станислав Ставров, за когото твърдят, че е приближен до президента на “белите” Венци Стефанов.

Освен това по тяхна информация футболисти на Ботев са били заплашвани преди реванша. Феновете са притеснени, че ще гледат днес театрална постановка с главен герой съдията Ставров и режисьор на комедията Венци Стефанов. Очакват се ранни картони, опити за умишлено контузване на ботевисти, изгонване на ключови футболисти и натиск от мутри върху други.

Ето и двете ексклузивни изявления, публикувани на сайта bultras.com.

„Поредната подигравка с българския футбол ли ни очаква на Националния стадион? До кога ще търпим всичко това?

Въпроси, които от няколко дни вълнуват футболен Пловдив, но днес взеха връх!

След гаврата с Валентин Железов преди две седмици, нов срамен вторник очаква „жълто-черният“ ни клуб. За главен арбитър бе избран близкия до президента на Славия Венци Стефанов рефер Станислав Ставров. Опасенията ни са, че утре футбол на Националния стадион няма да гледаме. Нека цяла България да разбере, че ще станем свидетели на театрална постановка с главна действаща роля Станислав Ставров, а режисьор на комедията ще бъде Венци Стефанов.  То е ясно, че нямате срам и не се страхувате от институциите в страната, но как поне веднъж не изиграхте ролите си по-добре?

Целият този фарс няма как да не притесни хилядите привърженици на най-стария футболен клуб, защото за никой не са тайна близките отношения между съдията и боса на софиянци. Ставров е един от съдиите с най-много наказания и грешки в българския футбол за изминаващата година, който явно извършва поръчки на софийския отбор. Можете да се уверите в това!

Нагласите за опорочен полуфинал с предварително начертан край идват от факта, че още в петък се говореше за избора на Ставров, а предположенията се оказаха верни.

Сега всички погледи са насочени към него и БФС, за да видим дали ще победи футбола или подмолните игри на шепа забравили се дерибеи.

Вратарят на Славия Георги Петков, който пък наблюдаваше срещата от първия полуфинал в тунела на базата в „Коматево“, коментира, че балтията на Железов ще се стори на всички, като перце в сравнение с това, което очаква Ботев на полуфинала на 24-ти април.

С това назначение арогантното отношение на Славия прелива всякакви граници. Предупреждаваме всички замесени фактори в БФС, както и новозначения шеф на съдиите Йордан Сталев:

Нека това е червена светлина за вас. Ако сте начертали поредната подигравка с футбола си тръгвайте моментално и не се връщайте. Изгаврите ли с Ботев и труда на нашите футболисти се гответе да получите, това което си търсите, защото никой в „жълто-черните“ среди няма да може да спре най-крайните си ядра да ви потърсят сметка и отговорност за действията ви!

Ние няма да търпим Ботев да е жертва на вашите мафиотски игри. Ще си търсим правата до край, независимо на каква цена!

Оставете футбола чист, махнете си мръсните ръце от него.

Нека двата отбора покажат на какво са способни на терена и по-добрият победи.

Призоваваме всички фенове на Ботев Пловдив да напълним сектора си на Националния стадион и да не позволим готвещата се подигравка с нашия клуб!

Само БОТЕВ!“

„Скъпи ботевисти,

безкрайно много сме озадачени и отвратени от поредните мръсни игрички в българския футбол, които група мутри разиграват.

Още миналата седмица знаехме кой съдия ще отреди „жребия“ теглен днес. О, изненада, познахме! Още по-лошото е, че същите източници ни посочиха и точно определен сценарии, по който ще протече утрешния мач, а най-лошото е, че имаме и сигнали за заплахи към наши футболисти.

Ранни картони, опити за умишлено контузване на наши футболисти, изгонени ключови футболисти, натиск от мутри върху други, съдия, определен седмица преди жребия – всичко това е част от плана Ботев да не играе финал и ние заставаме зад думите си!

Неуважаеми ретро мутри, поръчкови съдии, длъжностни лица, управници на родния ни футбол, при най-малката нередност утре, организираните привърженици на Ботев Пловдив ще разкрият пред цялата българска, европейска и световна футболна общественост сценария и имената на всички замесени, имена, които са до болка познати на родната ни футболна сцена! Хубаво си правете сметката, защото планът ви е вече ясен и никой не може да се подиграва с Ботев и ще гоним престъпниците до дупка!“

Подобни статии

Top