Бултрасите готвят нашествие в София за реванша срещу Славия

„Жърто-черните“ фенове искат да подкрепят своите отново от сектор „Б“ на националния стадион

Феновете на Ботев (Пловдив) вече готвят организирано „жълто-черно“ нашествие в София за реванша срещу Славия в полуфиналите за Купата на България. Първият мач в Пловдив завърши с победа 2:1 при много спорно съдийство, а реваншът е на 24 април от 18:30 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Бултрасите поискаха от символичните домакини да ги настанят отново в сектор „Б“, откъдето подкрепяха своите любимци миналата година при спечелването на трофея след успеха с 2:1 над Лудогорец.

Ето и официалното съобщение на КПБП и БУЛТРАС:

Скъпи ботевисти, станахме свидетели на поредното фиаско с марката „БФС“. Един абсолютен клоун, лапнал свирка, направи всичко възможно да помрачи празника ни и да попречи на Ботев Пловдив да реши полуфинала. Този инцест не действаше на своя глава, някой го изпрати тук с цел. Този някой ще се опита да довърши своята работа на 24.04.

По-късно ще обърнем внимание на цирковата трупа, от присадената коса до поредния неуспешен аборт, който изпълнява поръчки. Сега по нашата част. Наш дълг е да бъдем в София и да покажем, че с Ботев Пловдив шега не бива. КПБП организира екскурзия за всички желаещи да посетят реванша. Цената е 6 лв. за членове и 10 лв. за всички останали. Сборен пункт- ст. „Христо Ботев“, тръгване- 16:00 ч. Записванията стартират от днес в магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1.

Всички в София, всички за Ботев!

Подобни статии

Top