Бултрасите готвят „жълто-черна“ инвазия на „Герена“

Феновете на Ботев готови да бъдат 12-ия играч срещу Левски в плейофите и срещу Черно море за Купата

Феновете на Ботев (Пловдив) са готови да бъдат 12-ия играч при гостуването срещу Левски в плейофите на Първа лига и срещу Черно море в четвъртфинала за Купата на България. Ето с какъв призив излязоха бултрасите:

„Скъпи ботевисти, приятели, предстоят няколко много трудни мача за нашия любим клуб. Искаме да Ви припомним, че в неделя (31.03) от 20:30 ч. гостуваме в София срещу отбора на Левски.

Инвазията е задължителна! Това не е просто поредната футболна среща, това е едно от големите дербита на родния ни футбол, това е битка на Пловдив срещу София. Битка, в която нашата жълто-черна армия трябва да превземе синята крепост. Затова всички в София, за да защитим честта на Ботев и тази на Пловдив!

Не след дълго ни предстои още едно предизвикателство – двубой срещу Черно море в четвъртък (04.04) от 18:30 ч. за Купата на България. Изключително важен мач, в който ние трябва да сме 12-ят играч на Ботев Пловдив!

Защото клубът го заслужава, футболистите и треньорите го заслужават! Нека красотата пребъде, вярата да бъде още по-силна, а борбата да продължи до последен дъх! За Ботев всичко, от Ботев нищо!“

Подобни статии

Top