Бултрасите излизат на мощен протест на Трифон Зарезан - DC news

Бултрасите излизат на мощен протест на Трифон Зарезан

„Жълто-черните“ фенове ще залеят площад „Съединение“ в 18:00 часа на 1-ви февруари

Организираните привърженици на Ботев (Пловдив) излизат на масов протест на 1-ви февруари – Трифон Зарезан. Те ще се съберат в 18:00 часа на емблематичния плокад „Съединение“, откъдето за пореден път ще предявят исканията си за завършване на стадион „Христо Ботев“ по първоначалния му план –  изцяло покрит с козирка, на който да се играят мачове от вътрешните първенства и турнири. Освен това те настояват за пълна прозрачност при изразходването на паричните средства, както и за намирането на ново финансиране, за да може „Колежа“ за отговаря на категория 4 на УЕФА за провеждането на международни срещи от най-висок ранг.

Ето цялото съобщение на феновете без редакторска намеса: 

„Уважаеми Ботевисти,

Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме търпение, изглеждащо сякаш неизчерпаемо. Хора, които не загубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за миг, но бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци управляват слепи!

На 01. 02. 2023 г. (сряда – Трифон Зарезан) точно в 18:00 часа се събираме на емблематичния за Пловдив площад „Съединение“! Няма човек, който да не вярва, че обединени от КПБП, сдружение ПФК Ботев, фондация „Жълто и черно“, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!

Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме поводи за празненства, защото когато сме заедно, сме по-силни от всичко! А когато празнува Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето единствено оръжие срещу несправедливостта!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Сдружение КПБП
Сдружение ПФК Ботев
Фондация Жълто и Черно
Сдружение Бултрас Файт Клуб
Обединени фракции Бултрас

Подобни статии

Top