Бултрасите обявиха война на Венци Стефанов!

Президентът на Славия я започна с 20 лева за билет и с думите: Ще си плащат като попове!

Невиждана по размерите си и по очакваните последствия война избухна с пълна сила между феновете на Ботев (Пловдив) и президента на Славия Венци Стефанов. Той обяви цена от 20 лева на билетите за реванша от полуфиналите на турнира за Купата на България. Мачът е във вторник от 18:30 часа на националния стадион „Васил Левски“, а първата среща завърши 2:1 за „канарчетата“ след безобразно съдийство.

„Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове нито за купа, нито за първенство. Тези т. нар. бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега ви казвам – на националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх – колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева“, коментира босът на „белите“.

„Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с националния стадион и ботевистите със славистите – все едно ми сравнявате „Фолксваген“ с „Ферари“. Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар“, добави Стефанов.

От КПБП и Бултрас веднага отговориха и припомниха какво се случи преди години в Самоков.

„Уважаеми Ботевисти,

днес станахме свидетели на поредното безумие в българския футбол. Един самозабравил се господин, предизвикващ погнуса както с визията си, така и с умствените си напъни, реши да се направи на интересен и определи цена от 20 лв. за привържениците на Ботев в реванша за Купата на България срещу Славия. Недопустимо е индивид, провалил се тотално в личен план, да си позволява квалификации спрямо публиката на Ботев. Публика, каквато той никога не е имал и няма да има.

Ако някой си мисли, че по този начин ще спре многобройните „жълто-черни“ фенове, допуска огромна грешка. Същата грешка допусна преди години и една самоковска мутра, която остана с празни ръце. Който е тръгнал на война срещу Ботев винаги е бил губещ.

Никой не може да попречи на привържениците на Ботев (Пловдив) да подкрепят своя тим по пътя към нов финал! Всички на стадиона!

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ припомня, че организира пътуване за реванша от полуфиналите за Купата на България, който ще се играе на 24.04 на националния стадион „Васил Левски“ в София. Цената на пътуването е 6 лв. за членове на КПБП и 10 лв. за всички останали. Мястото за записвания е магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1.

Подобни статии

Top