Бултрасите с автошествие от Колежа преди мача с Верея

Събираме се там, където ни е мястото, за да отидем там, където сме принудени, казват „жълто-черните“ фенове

Феновете на Ботев (Пловдив) ще направят автошествие от стадион „Христо Ботев“ до Футболен комплекс „Ботев 1912“ в Коматево преди днешния мач срещу Верея, който започва в 17:30 часа. Сборният пункт е в 15:00 часа пред Колежа, като колите ще бъдат паркирани в околните улици, паркинга между стадиона и залите, както и останалите паркинги в близост.

Тръгването ще бъде в 16:00 часа от паркинга на „Лидл“, а ето какво призоваха организаторите.

„Уважаеми приятели, като организатори на мероприятието искрено Ви молим, с държанието си, да покажем, че уважаваме всички пловдивчани и не желаем да им създаваме излишни неудобства в съботния следобед. Нека не забравяме, шествието е автомобилно и употребата на алкохол на открито и по време на пътуването не е желателна.

Нека бъдем весели, нека бъдем усмихнати и да покажем на Пловдив и пловдивчани, че имаме нужда от нашия дом ст.“Христо Ботев“ – Колежа.

Събота , 23.02.2019 г. , БОТЕВ Пловдив има мач, забравете домашния уют, не гледайте термометъра, не му мислете много, елате да подкрепим любимия отбор. Киров, Кочев и момчетата , имат нужда от всеки от нас“.

Подобни статии

Top