Бултрасите с гневно писмо до ЦСКА, БФС, ПФЛ и ММС!

„Жълто-черните“ фенове питат защо са получили едва 300 билета за реванша и какъв е капацитетът на ст. „Българска армия“, искат равнопоставеност

Феновете на Ботев (Пловдив) зададоха няколко въпроса на ръководството на ЦСКА преди реванша от полуфиналите за Купата на България. Първата среща на базата в Коматево завърши 0:0.

„Бултрасите“ са недоволни от броя отпуснати билети за ответния мач на „Българска армия“ другата седмица. „Червените“ са уведомили пловдивчани, че ще им предоставят 300 билета.

Ето и писмото на привържениците на Ботев (Пловдив):

ДО
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
КОПИЕ ДО:
ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА
ДО
Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА
ДО
ЦСКА-СОФИЯ

ПИСМО
От
„Сдружение ПФК Ботев“
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Организирани фракции Бултрас

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ/Г-ДА,

„Сдружение ПФК Ботев“, „Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Организирани фракции Бултрас са организациите, които имат за основна цел да защитават интересите на привържениците на любимия ни футболен клуб Ботев Пловдив.

Във връзка с провеждане на среща реванш от турнира Купа на България на 23.06.2020г. между отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив, получихме официална информация от отбора домакин ще бъдат предоставени 300 /триста/ билета за публиката на Ботев Пловдив.

Предвид приетите правила за посещение по време на извънредна епидемиологична обстановка, въведени от Министъра на здравеопазването, както и колизията им с правилата за посещение на футболни срещи, уредени с законови и подзаконови актове, моля да ни дадете отговор на следните въпроси:

– Какъв е капацитетът на стадион „Българска Армия“ ? Има ли определен капацитет и какъв е той на сектор за привърженици на гостуващия отбор?
– Какъв е процентът на билетите от общите допустими в момента, който трябва да бъде предоставен на гостуващите привърженици?
– Какъв е броят на билетите, които трябва да се предоставят за привържениците на Ботев Пловдив за срещата на 24.06.2020г.?

Моля да ни дадете незабавен отговор, като считаме, че при провеждането и определянето на правилата трябва да се спазва принципа на феърплей и равнопоставеност на отбор домакин и отбор гост, както и на техните привърженици!

С уважение:

„Сдружение ПФК Ботев“
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Организирани фракции Бултрас

Публикувахте от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив в Четвъртък, 18 юни 2020 г.

 

Подобни статии

Top