Бултрасите с нова среща за Колежа - DC news

Бултрасите с нова среща за Колежа

Строителството е забавено заради жегите, въпросът със седалките и терена ще бъде обсъден на сесия през септември

Поредна среща за стадион „Христо Ботев“ се проведе вчера в Община Пловдив. Бултраси се изправиха пред зам.-кмета Пламен Райчев. Там присъстваха още архитектът, техническият ръководител и други отговорни за строителството на Колежа.

Бяха разгледани две теми – забавените темпове на строителството и цялостното завършване на козирката, а не само частичното й изпълнение, разкриха по-късно феновете.

Строителството било забавено заради жегите и липсата на заверени документи за препроектирането. които вече са изготвени и ще бъдат представени най-късно до 10 септември.

Към края на срещата беше поставен и въпросът за седалките и тревното покритие на терена. От Общината обявиха, че се работи по подадените оферти и те ще бъдат обсъдени на сесията през септември.

Както е известно, Гражданският съвет за оказване на обществена подкрепа за дострояването на стадион „Христо Ботев“ вече прекрати своята дейност. Причините са, че въпреки опитите за коректна комуникация с Община Пловдив, се е получило разминаване между очакванията и фактическите събития.

Изискваната публична информация е отсъствала, а зададените въпроси не са получили своя конкретен отговор.

По тази причина Гражданският съвет заяви, че възможностите за конструктивен диалог са изчерпани и смята за най-удачно представители на Обединени фракции Бултрас да продължат комуникацията с Община Пловдив и да окажат нужния натиск за скорошното довършване на Колежа.

Подобни статии

Top