Бултрасите: Сега е време за мъже! - DC news

Бултрасите: Сега е време за мъже!

Вече над 2 000 билета са продадени за мача с АПОЕЛ, от КПБП призоваха феновете за безрезервна подкрепа на любомия отбор

След лошия старт в Първа лига и двете поредни загуби от слабаците Хебър и Ботев (Враца), отборът на Ботев (Пловдив) се изправя пред пърото си участие в Европа от 5 години насам.

След основателните критики, сега Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе със специален призив за безрезервна подкрепа към любимия отбор.

Ето цялото обръщение:

„Сега е време за мъже!

Загубихме тежко в пореден мач. Може би тези, които недоволстваха са имали право. Треньорът ни допусна грешки, играчите се представиха срамно и днес, селекцията дори не е близка до тази, която очаквахме. Може би Ботев не е достатъчно силен и готов за турнирите към момента. Може би трябваше да е друго.

Доказахме, че можем да сме недоволни, доказахме, че можем да сме коректив, че виждаме проблемите в зародиш. Оказа се, че сме прави, поне до момента. Какво следва сега?

Очевидно е, че момчетата от отбора и треньорът ни имат нужда от нас, очевидно е, че изживяват труден период…това е нашият Ботев сега, а и само преди няколко седмици същите ни донесоха бронза, без значение дали е било с късмет, на мускули и т.н.

Ще реагираме ли като ранен звяр, както подобава на великата публика на Ботев? Ще се надъхаме ли да подкрепим най-сетне клуба си на ниво, достойно за нашата репутация. Вече близо 2000 билета за мача с Апоел са изкупени. Има 5 дни, а и доста хора ще си вземат хартийки на стадиона, в деня на мача. В крайна сметка без значение дали сме 2-3-5-8-10 хиляди, нека върнем страстта обратно поне за мач. Може и да изиграем само 1 кръг в Европа тази година.

Не се чудете, Ботев има крещяща нужда от вас, от всяко едно „жълто-черно“ сърце. Кога 2 загуби са ни отказвали да подкрепим нашата любов от детството до днешни дни? Напротив, обикновено това ни сплотява и надъхва и сега няма да се изложим отново! Нито на терена, нито на трибуните.

Този път играем и ние!

20.07.2022 20:00 Стадион „Васил Левски“

Само Ботев! Завинаги и по всяко време!“

Подобни статии

Top