Буркан със сет за секс очаква влюбените в Пловдив (СНИМКИ)

Подготвихте ли се за Св. Валентин? Или чакате последния момент?!

Седмица преди Деня на влюбените, любовта вече трябва да е навсякъде. И наистина, сърца привличат погледа ни почти от всички витрини на магазините в Пловдив.

Но не и в големите хипермаркети. Поне засега.

Макар че вече можете да намерите традиционните бонбони от известните и доста скъпи марки, които винаги са готови с предложения за всеки празник, прави впечатление, че подобни артикули от родни фирми, почти навсякъде отсъстват. Нищо, че са на по-поносими цени. А може би и заради това. Така, ако сте решили да заложите на бонбонен подарък, за да демонстрирате чувствата си към любимата/любимия, ще се наложи да се бръкнете с минимум 5 лева и то за 3-4 бонбона в опаковка.

Само в кварталните супермаркети може да се намерят бонбониери под формата на сърце на по-нормалната цена от около 3 лева.

В някои от големите вериги магазини все пак има и сладкиши със сърцевидна форма. Но и те (обикновена меденка с розова захарна глазура) са на сериозната цена от 3.99 лв.

В други пък, залагат на традиционните чаши, часовници, рамки и дамско бельо, както и на още по-традиционните плюшени играчки със сърца в лапичките и тематични ключодържатели.

Доста по-голям е асортиментът в магазините за сувенири под тепетата.

Тук можете да откриете от традиционните сърца на клечка до креативни ръчно рисувани послания и дори официално признание за любов, поставено в рамка.

Сред любопитните подаръци за любимия човек

1 2

Подобни статии

Top