Чашата преля! Васил Божков тотално се подигра с Левски!

Бизнесменът стартира електронно гласуване за нов собственик на клуба, освен Наско Сираков, Тити Папазов, Бойко Борисов и Делян Пеевски, включи още стотина абсурдни имена

Благодетелят на ПФК Левски Васил Божков продължава да се подиграва безкомпромисно с привържениците на клуба.

Той пусна нова анкета, в която хората да изберат евентуалния бъдещ собственик на 106-годишния клуб. Сред тях са премиерът Бойко Борисов, депутатът от ДПС Делян Пеевски, който дари 500 000 лева за спасяването на клуба, сръбският бандит Сретан Йотич, който е обявен за враг на Борисов, легендата на Левски Наско Сираков и баскетболният треньор Тити Папазов.

За да бъде още по-пълна подигравката с феновете на Левски, анкетата беше отворена до 100 имена и различни потребители, които видимо не са доброжелатели на 106-годишния клуб, напълниха списъка с всякакви подигравателни възможности, като това да бъдат връчени на покойната легенда Георги Аспарухов-Гунди – eстествено предложено от краен фен на червените.

Други варианти са Кондьо, Фики Стораро, Рут Колева, Наско Ментата и Бил Гейтс.

Има и една анкета срещу самия бизнесмен: Божков бедна душицо, Левски е вечен, а ти си обречен!

Вчера Божков създаде първата си анкета в социалните мрежи във връзка с ПФК „Левски“ – дали новият президент на клуба да бъде избран с електронно грасуване.

Днес стана ясно, че 80% от гласувалите са дали отговор „Да“, а 20% са отговорили с „Не“.

В анкетата му са гласували повече от 25 000 души, а коментарите под публикацията надхвърлят 1500.

Подобни статии

Top