Чавдар Грошев с доклад на международна конференция по сигурността в Пловдив - DC news

Чавдар Грошев с доклад на международна конференция по сигурността в Пловдив

Темата е „Запазване на местопроизшествието и ролята му за разследването в досъдебната фаза на наказателния процес“

Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев изнесе доклад по време на международната конференция „Изкуственият интелект в сферата на сигурността – предимства и заплахи“, организирана от Висшето училище по сигурност и икономика, гр. Пловдив. Форумът се проведе в петък, а в него участваха изтъкнати учени от България и чужбина.

Докладът на Чавдар Грошев, който е доктор по право, е бил на тема „Запазване на местопроизшествието и ролята му за разследването в досъдебната фаза на наказателния процес“. Написан е в съавторство с Д. Попов, служител в Апелативна прокуратура-Пловдив.

Прокурор Грошев е автор на поредица от публикации в сферата на наказателноправните науки в български и чуждестранни издания.

„Форумът беше изключително полезен, с оглед на съвременните предизвикателства в сферата на сигурността“, каза прокурор Грошев. Той е преподавател по правни науки във Висшето училище по сигурност и икономика, чийто президент проф. Георги Манолов е бил председател на комитета за организиране на конференцията.

Подобни статии

Top