Чавдар Цветков: Чака ни много тежка битка срещу Черна гора

„Мога да се кача на колата и да отида до Косово, то е все едно да идеш до Сливен“, изръси легендата на Славия и съветник на Христо Крушарски

Легендата на Славия и футболен съветник в Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков, който има 11  гола с екипа на България, Чавдар Цветков говори за предстоящият старт на националния отбор в евроквалификациите.

„Не обичам да говоря преди мачове, за да не се окажа после виновен на някого. А могат и да ми се смеят, ако не направя добра прогноза. Играта ще я анализираме след мача, но сега мога да предупредя, че ни чака много тежка битка. Ние нямаме футболисти, които да играят в такива клубове като тези, в които са някои от черногорците.

От това, което съм гледал при тях, впечатлението ми е, че са технични,бързи и атрактивни играчи. Освен това имат и някои безкомпромисни защитници.

Сигурен съм, че изобщо няма да ни чакат дълго и ако не си спечелим респекта, ще вземат инициативата в мача. Иска ми се да видя нашия отбор с малко повече агресия и да ги подложим на натиск. Винаги е хубаво да започнем с победановия цикъл”, заяви Цветков.

„Времето е хубаво, в петък мача е с идеален начален час, така че нека повече хора да дойдат на стадиона. В последно време сме силни като домакин и това трябва да продължи”, допълни той.

„Лично аз сериозно се замислям да се кача на колата и да отида да подкрепям отбора и в Косово. Не е по-далече, отколкото да идеш до Сливен, например. Важно е момчетата да усетят, че има хора, които им мислят доброто и искат да успеят, за да сме доволни всички“, завърши Чаво пред „Меридиан мач“.

Подобни статии

Top