Чавдар Цветков изгонен от съблекалнята на „Лаута“

Продават Стивън Езе през зимната пауза

Сериозен разрив между важни фигури в Локомотив (Пловдив) е настъпил на „Лаута“, съобщава „Тема спорт“. От известно време спортният директор на „черно-белите“ Чавдар Цветков и старши треньорът Бруно Акрапович са в обтегнати отношения. Босненският специалист не допускал легендата на Славия близо до отбора. Той бил на мнение, че мястото на Чаво не е в съблекалнята, където често влизал.

Босът Христо Крушарски се е съобразил с желанието на Акрапович и така Цветков не само че не е близо до отбора, но и рядко се е появявал и в Пловдив, освен когато тимът нямал мач. Той е недолюбван и от феновете на Локомотив, които на няколко пъти издигаха плакати против него. Спортният директор по-често може да бъде забелязан на двубой в София, отколкото на „Лаута“.

„Меридиан мач“ пък съобщава, че защитникът Стивън Езе може да не доиграе сезона за тима. Босът на тима Христо Крушарски обмисля да продаде бранителя от Нигерия по време на паузата, за да напълни бюджета на клуба. Именно африканецът е най-конвертируемият футболист на Локо към този момент, а Крушарски се готви да използва този факт.

Според запознати интерес към Стивън Езе не липсва, но на този етап за него няма оферта, която да задоволява претенциите на клуба.

Таджикистанецът Парвизджон Умарбаев също е сред опциите за продажба, но при него трансфер ще стане по-трудно. При всички положения Локо ще продаде само един от двамата, ако въобще се стигне до сделка.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top