Чавдар Цветков: Трябва да играем, все едно е 0:0 в първия мач

Съветникът в Локомотив (Пловдив) предупреждава, че не бива да има отпускане и подценяване

Доскорошният спортен директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков, а в момента съветник на собственика Христо Крушарски по спортните въпроси, заяви, че тимът трябва да подходи така в реванша със Спартак (Търнава), че все едно първият мач е завършил 0:0.

Както е известно, „смърфовете“ взеха чиста победа на „Лаута“ – 2:0. Двубоят в Словакия е утре в 21:45 часа.

„Чака ни здрава битка. 2:0 е много коварен резултат. Тези мачове са малко по-различни от срещите за първенство. Нито за миг не може да се отпускаш. Видяхме, че Спартак (Търнава) отстрани така Радник (Биелина) в първия кръг. Но да речем, че мач с мач не си прилича.

Отиваме там да се надиграваме, а не да се браним. Ще търсим гол, за да ги отстраним“, каза пред „Тема спорт“ легендата на Славия.

„Като изключим първите 15 минути на мача в Пловдив, надиграхме Спартак (Търнава) тотално. Сега там трябва да играем все едно е 0:0, за да не повторим Радник (Биелина)“, добави Цветков.

„Дано да продължим и да има поне още една голяма европейска вечер в Пловдив. Дай Боже да стигнем колкото се може по-напред“, пожела си Чавдар Цветков.

Той изгледа снощи тренировката на черно-белите в комплекс „Царско село“. Заниманието премина и под зоркия поглед на собственика Христо Крушарски.

Подобни статии

Top