"Черно-белите" фенове: Локомотив диктува футболната мода в България! - DC news

„Черно-белите“ фенове: Локомотив диктува футболната мода в България!

Фенклубът във възторг от наградите на Димитър Илиев и Мартин Луков, спечелените купи и рекордната победа над Ботев през 2020 година

Ето реакцията на Фенклуб Локомотив Пловдив от поредното признание за любимия им тим, този път от българските журналисти, които за втора поредна година определиха Димитър Илиев за №1 при футболистите, а Мартин Луков бе определен за най-добър вратар.

2020 –отново година на Локомотив! За втори пореден път!
Годината, в която Локомотив Пловдив прибави втора Купа на България във витрината с клубните трофеи! Нова перла в черно-бялата корона!
Годината, в която с ювелирния гол на Митко Илиев Локомотив спечели безапелационно Суперкупата на България за втори път с гол от световна класа!
Годината, в която Локомотив направи най-голямата победа в историята на Пловдивското дерби.
Годината, в която играчи на Пловдивския любимец отново бяха сред награждавани играчи!
Годината, в която нашият капитан Митко Илиев получи за втори пореден път приза „Футболист на годината“! За пети път наградата отива в Пловдив и отново неин носител е играч на Локомотив Пловдив! Първият дубъл в две поредни години е на Христо Бонев! Днес Митко Илиев става вторият представител на Локомотив и на Пловдив, спечелил два пъти поред приза!
Годината, в която Мартин Луков заслужено завоюва приза „Най-добър вратар на 2020 г!“
ЛОКОМОТИВ ДИКТУВА ФУТБОЛНАТА МОДА В БЪЛГАРИЯ И ТЯ Е В ЧЕРНО-БЯЛО!
ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!
АПЛОДИСМЕНТИ!

Подобни статии

Top