„Черно-белите“ направиха разходка в центъра на Страсбург преди реванша (СНИМКИ)

Футболистите се снимаха пред катедралата „Нотр Дам Дьо Страсбург“, феновете на Локо също се събират там

Бруно Акрапович и футболистите на Локомотив (Пловдив) разпуснаха с разходка в центъра на Страсбург преди реванша тази вечер. Групата ахна при вида на катедралата „Нотр Дам Дьо Страсбург“. Играчите дори се снимаха с местната жандармерия, която охранява не само забележителностите, но и Съвета на Европа и Европейския парламент, съобщи Радио Пловдив.

Малко по-късно с камбанен звън и половинчасова меса бе отбелязан и празникът Успение Богородично, който се чества и от православни, и от католици.

Играчите се разходиха и по крайбрежната улица на река Рейн, като всъщност пристанището на Страсбург е най-голямото след това на Дуисбург по нейното поречие.


В същото време от щаба на клуба поседнаха да пият по кафе в центъра на града, а „черно-белите“ фенове вече се събират пред катедралата, която ще бъде нещо като сборен пункт преди мача, който започва в 21:30 часа на „Стад дьо ла Мейно.

Георги Иванов – Гонзо, Джереми Родригес също бяха сред легендите на клуба, които ще гледат мача тази вечер.

Стивън Езе вече в пристигнал в града и е на разположение на Бруно Акрапович, който едва ли ще го пусне като титуляр заради тежкото пътуване.

Снимки: ПФК Локомотив 1926 Пловдив, Радио Пловдив

Подобни статии

Top