„Черно-белите“ разузнали ЦСКА на сплотяваща вечеря

На „Лаута“ очакват нов чужденец на проби по време на паузата в шампионата

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович и отборът са разузнавали предстоящия съперник ЦСКА на сплотяваща вечеря. Това се е случило в четвъртък вечер, когато всички гледали на живо двубоя на „червените“ с Б36 Торсхавен.

След края на срещата наставниците и футболистите са коментирали играта на отбора и въпреки по-слабия съперник, Акрапович и играчите са видели и слабости в представянето на ЦСКА.

Подобно гледане на съпрениците става като традиция в Локо, тъй като Бруно процедира по същия начин и за срещата на Тотнъм и Евертън преди сблъсъка с „шпорите“.

В същото време стана ясно, че на „Лаута“ очакват нов чужденец на проби по време на следващата пауза в шампионата.

Става въпрос за офанзивен футболист, който ще вземе участие в контрола, с която ще бъде уплътнено прекъсването. С неговото евентуално привличане ще сложен край на лятната селекция.

В скоро време договор с Локомотив (Пловдив) трябва да подпише френският футболист Жан-Кристиан Гомис. Той изкара минилагера в Боровец в началото на месеца, като игра и в контролата срещу Миньор. Основната позиция на Гомис е в халфовата линия, но на „Лаута“ може да бъде използван предимно като централен защитник.

За последно Гомис е играл в третодивизионен белгийски отбор. Преди години е бил за кратко във втория отбор на ПСЖ.

Подобни статии

Top