„Черно-белите“ зарадваха деца с увреден слух (СНИМКИ)

Футболистите на Локомотив раздадоха екипи, топки, лакомства и автографи, поиграха с учениците от СУ за УУС  „Проф. д-р Стоян Белинов“

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) посетиха Специално училище за ученици с увреден слух „Проф. д-р Стоян Белинов“. „Черно-белите“ зарадваха децата с футболни екипи и топки, лакомства и картички с автографи.

Треньори и играчи бяха посрещнати топло от директорките и учителките, а срещата с момчетата и момичетата от училището бе изпълнена с много усмивки, снимки и положителни емоции.

За финал Локомотив се изправи срещу футболистите на СУ за УУС  „Проф. д-р Стоян Белинов“. В ролята на съдия пък влезна Мартин Луков, който не се посвени да отсъди дузпа срещу „черно-белите“.

За Локомотив на вратата бе Милош Петрович, а пред него Йосип Томашевич, Един Бахтич, Игор Банович, Димитър Илиев, Анте Аралица. „Смърфовете“ изостанаха набързо в резултата с два гола, което наложи смени. Стивън Езе, Лукас Масоеро, Асен Георгиев, Янко Ангелов, Ален Ожболт и Бирсент Карагарен също се включиха, но „черно-белите“ допуснаха поражение.

За играчите на Локомотив остана да си извлекат изводи от мача, а за децата – приятни спомени за цял живот.

Подобни статии

Top