„Черно-бял“ купон до зори с 60 литра бира и Папи Ханс

Медиите в Нигерия се чудят защо Стивън Езе не е викан скоро в националния тим

Футболистите на Локомотив (Пловдив) отпразнуваха победата над ЦСКА с купон до ранни зори в понеделник. Всичко е било с разрешението на ръководството, а на партито в известен пловдивски нощен клуб „черно-белите“ са изпили 60 литра бира.

Героите Бирсент Карагарен, Митко Илиев, Мартин Луков и компания са били във вихъра си.

Поздравите за носителите на Купата, които през този сезон уверено се движат в Топ 3 на класирането в шампионата, валели до малките часове вчера, а специален гост изпълнител е бил Папи Ханс.

„Заслужили са си празника. Всичко е ОК“, коментира с усмивка и треньорът Бруно Акрапович пред „Меридиан мач“.

Отборът започва подготовката си за следващия много важен с Черно море от утре с две тренировки – сутринта и следобед.

Нигерийски медии пък повдигнаха въпрос защо бранителят на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе не е национал, а крилото на ЦСКА Вив Соломон Отабор попадна наскоро в селекцията.

Sports Radio написа на страницата си в Twiiter: Локо (Пд) спечели с 1:0 у дома срещу ЦСКА при участието на двама нигерийски състезатели – Стивън Езе и Вив-Соломон Отабор.

Единият – Отабор, изрази увереност, че ще бъде викан в националния отбор и занапред от селекционера Гернот Рор. Не е ли обаче по-редно той да вземе в състава Стивън Езе?”, питат от нигерийската медия.

Около повиквателната към Отабор имаше доста дискусии в местната преса, тъй като крилото на ЦСКА попадна в състава за контрола с Бразилия вместо играчи от елита на Холандия и Белгия. Отабор беше един от най-слабите на “Лаута” в неделя.

Стивън Езе пък гледа към изхода от Локомотив, тъй като неговият договор изтича в края на годината. Бранителят твърдо отказва да парафира нов.

Подобни статии

Top