Черно-бялата Коледа утре ще бъде онлайн - DC news

Черно-бялата Коледа утре ще бъде онлайн

Специален видеоклип с черно-белите герои от всички спортове – футбол мъже и жени, бокс, волейбол и лека атлетика, както и благотворителната акция за отец Иван от Нови Хан, ще бъде качен в социалните мрежи

Уважаеми Локомотивци,

Както вече обявихме, тази година нашата Черно-бяла Коледа, най-значимото спортно и културно събитие за декември в Пловдив, няма да се проведе в обичайния си формат, в зали, препълнени с ентусиазирани привърженици на Пловдивския любимец, скандиращи добре познатите рефрени. Всичко това остава за по-добри времена, когато отново ще дерем гърла по стадионите! Пазете си силите за тогава, ще наваксаме!

По традиция на Черно-бялата Коледа се връчват награди. Тази година са връчени награди за футболист на годината, на най-добрите млади черно-бели надежди от школата, за гол на годината, на момичетата от женския отбор, на състезателите от отбора по бокс, волейболистите и на нашата Габи Петрова.

Всички тези събития са заснети и е подготвен видеоматериал, който ще бъде качен за многобройната черно-бялата аудитория, за да можем всички ние, макар и дистанционно, да се насладим и да аплодираме отново най-силните моменти и изпълнители на Пловдивския любимец през годината – паметните мачове за спечелването на Купата на България, мачовете от ЕКТ, и по-специално с Тотнъм, важни събития от живота на фенклуба на Локомотив като визитата до приюта на отец Иван в Нови Хан в навечерието на Коледа и други.

В духа на времето Черно-бяла Коледа 2020 ще се проведе в онлайн среда на 25.12 от 12 часа!

Това означава, че след като видеоматериалът бъде качен, вие ще можете да го гледате по всяко време – вместо вечерния сериал, новините или вечерното ток-шоу, а защо не и докато работите в режим „home office“, а детето ви е „на училище“ в онлайн режим. Също така е и чудесен начин за прекарване на времето по време на почивните дни, които обичайно прекарваме на отрупани трапези.

Пожелаваме весели празници на всички! Бъдете здрави, пазете вас и хората около вас!

Подобни статии

Top