Черно море тръгва за Пловдив в понеделник сутринта, ето групата

Продажбата на билети за мача стартира утре на стадион „Локомотив“

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Локомотив (Пловдив) от 14-ия кръг на Първа лига. В нея попаднаха 19 футболисти. Аут заради контузия са стражът Иван Дюлгеров и Фахд Акрау. В групата след травма се завръща Жордао Кардозо.

Варненци пътуват за Пловдив в понеделник рано сутринта и под тепетата ще проведат последната си тренировка преди срещата със „смърфовете“. Двубоят между Локомотив и Черно море е във вторник, 29 октомври, от 16:00 часа.

Продажбата на билети стартира в понеделник на касите на стадион „Локомотив“. За „Бесика“ билетите са по 5 лева, за „Спортклуб“ по 8 лева, а за Централната трубина – по 12 лева. Пропуски може да закупите още от бензиностанции OMV, книжарници Orange и магазини Office1Superstore.

Работно време на касите на стадиона:

В понеделник от 11:00 до 19:00 часа ще е отворена Каса №1.

Във вторник от 10:00 часа ще работи Каса №1, а от 13:00ч. ще работят и Каса №2, №3, №4 и №5, като на последната ще се продават билети само за Централната трибуна, a на останалите ще има пропуски за всички сектори.

Групата на Черно море: Миодраг Митрович, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Димитриос Хантакиас, Даниел Димов, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Патрик Андраде, Емил Янчев, Лъчезар Йорданов, Жордао Кардозо, Родриго Енрике, Илиан Илиев-младши, Мартин Минчев, Исмаил Иса.

Подобни статии

Top